Намирате се в: Начало > Новини и обяви > Новини > Министърът на отбраната Аню Ангелов награди ...

Министърът на отбраната Аню Ангелов награди председателя на Държавната комисия по сигурността на информацията Цвета Маркова

Министърът на отбраната Аню Ангелов награди днес, 6 ноември, председателя на Държавната комисия по сигурността на информацията Цвета Маркова с награден знак „За принос към Министерството на отбраната“.

„През изминатите 10 години работихме изключително добре с ръководената от г-жа Маркова комисия и успяхме да защитим всички сертификати на нашите регистратури“, каза министър Ангелов и подчерта, че през всички години на този пост Цвета Маркова се е отличавала с изключителен професионализъм и старание да намери решение на всички трудни казуси.

Наградата се връчва за заслуги към Министерството на отбраната и във връзка с 10-годишнината от създаването на Държавната комисия по сигурността на информацията.

„Благодаря за високата оценка за работата на комисията“, каза Цвета Маркова и допълни, че цени подкрепата на Министерството на отбраната и добрата съвместна работа през годините.

На церемонията присъстваха още заместник-министрите на отбраната Валентин Радев и Августина Цветкова, началникът на отбраната генерал Симеон Симеонов, постоянният секретар на отбраната Николай Милков, началникът на политическият кабинет на министъра на отбраната Йордан Божилов, заместник-председателят на ДКСИ Захари Захариев,  директори на дирекции от Министерството на отбраната и от ДКСИ.