Намирате се в: Начало > Новини и обяви > Новини > Работна среща между председателя на ...

Работна среща между председателя на Държавната комисия по сигурността на информацията госпожа Цвета Маркова и извънредния и пълномощен посланик на Държавата Палестина в Република България Н. Пр. д-р Ахмад ал Мадбух

На 4 октомври 2012  година в София председателят на Държавната комисия по сигурността на информацията госпожа Цвета Маркова проведе работна среща с извънредния и пълномощен посланик на Държавата Палестина в Република България
Н. Пр. д-р Ахмад ал Мадбух.

Поводът за срещата беше обсъждането на възможността за подписване на Споразумение между Правителството на Република България и Правителството на Държавата Палестина за взаимна защита и обмен на класифицирана информация в рамките на официалното посещение на Президента на Република България в Палестина в края на месец октомври тази година.

Посланик ал Мадбух пое ангажимента да изпрати своевременно позицията на палестинската страна по предоставения от ДКСИ проект на споразумението.

От своя страна госпожа Маркова потвърди своята готовност за иницииране на процедурата по междуведомственото съгласуване на текста незабавно след получаване на отговор от Палестина.

Срещата се проведе в сградата на ДКСИ и протече в работна атмосфера.